SMoG: Strasznie Mroczne OGnisko. Strona: 4

Dodano: 2009-04-22 08:37

minawi napisał(a):
Z przykrością zawiadamiam, iż jednak nie będę mogła uczestniczyć w tym jakże zacnym wydarzeniu

Czyli palimy 2 znicze :twisted:

Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE

Dodano: 2009-04-22 14:38

Diesel napisał(a):
Czyli palimy 2 znicze :twisted:

raczej nie widzę innego wyjścia :twisted:

forever alone immortal

Dodano: 2009-04-23 19:09

palcie sobie co chcecie, mi to wszystko jedno prócz jednej rzeczy... o tym później.

obligować się w trybie natychmiastowym kto o której godzinie się zjawi lub mógłby się zjawić (mniej więcej), ja i tak będę duuuuuuużo wcześniej, może uda mi się rozgonić towarzystwo zajmujące i tak zajęte miejsce (dawać mi swoje numery tel. byśmy się nie szukali) to jedno, drugie to to, iż w sytuacji ekstremalnie ekstremalnej gdyby hipotetycznie zakładając koncepcyjne dotychczasowe miejsce byłoby zajęte, proszę was o współrzędne drugiego koncepcyjnego miejsca, ewentualnie trzeciego rezerwowego bym mógł sobie wprowadzić dane do GPS-a...

Wczoraj przyszedł czas, aby już dziś pomyśleć rozsądnie o jutrze...

Dodano: 2009-04-23 19:32

Co to znaczy "duuuuuużo" wcześniej? Nasza standardowa godzina nie wystarczy?
Poza tym myślę, żebyś zrobił dwie butelki nitro. Jedną się wrzuci od razu do ognicha i już mamy wolne miejsce :twisted:

Dodano: 2009-04-23 19:54

Diesel napisał(a):
Co to znaczy "duuuuuużo" wcześniej?

Kolega pewnie na swoim stalowym rumaku chce zawitać :twisted: :twisted:

forever alone immortal

Dodano: 2009-04-23 19:57

Przegłosowaliśmy już ten pomysł. Nie pozwolimy na abstynencję! :evil:

Dodano: 2009-04-23 20:29

drugie miejsce: z przystanku w przeciwną stronę niż w kierunku pierwszego, aż dojdzie się do strumyka, wtedy w stronę jeziora iść (aż do samego jeziora) - nie wiem jak tam chcesz dojechać, ale dojść tak najszybciej jest (:

I sure could use a vacation from this silly shit, stupid shit. https://www.facebook.com/husky.love.racingteam

Dodano: 2009-04-24 10:20

A mnie jednak nie będzie... Bu... Daj ktoś znać gdzie będzie później after to zawitam :)

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Dodano: 2009-04-24 11:01

Szkoda - towarzystwo się silnie defeminizuje
Ktoś już wie o której jedzie? Chętnie się dostosuję i dołączę (brak znajomości terenu doskwiera).

Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.

Dodano: 2009-04-24 14:24

Ja niestety nie mogę na razie określić o której dotrę na ognicho mam nadziej że pojadę tym o 16.30 lub 17.45 wszystko zależy od tego jak do Poznania wrócę. Namiary telefoniczne na Diesla mam więc się nie powinienem zgubić :twisted: :twisted:

forever alone immortal

Dodano: 2009-04-24 18:12

4 litry mieszanki o bardzo niskiej temp. zapłonu już jest przygotowane...

Wczoraj przyszedł czas, aby już dziś pomyśleć rozsądnie o jutrze...

Dodano: 2009-04-24 19:11

Rino napisał(a):

cudownie :twisted: :twisted:

forever alone immortal

Dodano: 2009-04-24 19:59

Rino napisał(a):

Tylko nie użyj...przedwcześnie :twisted:

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Dodano: 2009-04-25 08:11

Skoro nie ustaliliśmy jeszcze konkretnej godziny spotkania, to proponuję o 17 przy tablicy informacyjnej przy głównej plaży (idąc z przystanku w dół wyjdzie się wprost na ten drogowskaz). Tam ustalimy jak wygląda sytuacja i ustalimy na którą miejscówkę idziemy.
Autobus 95 jedzie z Ogrodów o 16.30, więc wszystkich fanów tego numeru uprzejmie uprasza się o wejście do niego 8)
W razie gdyby ktoś przyjechał później, albo miał jakieś pytania to dzwonić: 607 59 18 33
AvE

Dodano: 2009-04-25 10:20

Niech ktoś kiedyś na SMOGa gitarę przyniesie ;] i siebie grającego na niej 8) co Wy na to, Mhroczni Ludzie?

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Dodano: 2009-04-25 12:14

Kirie napisał(a):
A mnie jednak nie będzie... Bu... Daj ktoś znać gdzie będzie później after to zawitam :)

Idziemy na Fort Trax

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2009-04-25 12:16

ja się raczej do herezji wybieram (;

I sure could use a vacation from this silly shit, stupid shit. https://www.facebook.com/husky.love.racingteam

Dodano: 2009-04-25 22:14

dziękować wszystkim którzy byli i do zobaczenia na następnym ognichu :twisted:

edit: forum jest chyba w innej strefie czasowej

forever alone immortal

Dodano: 2009-04-25 23:44

Ja byłem w herezji i było ciekawie. Dzięki wszystkim którzy zawitali :D :twisted:

Edit - forum na bank jest w innej strefie - pisze tego posta o 2:52 :twisted:

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Dodano: 2009-04-26 09:06

Dajcie znac jak beda foty.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2009-04-26 09:23

Raven napisał(a):
Ja byłem w herezji i było ciekawie. Dzięki wszystkim którzy zawitali :D :twisted:

Ciekawie... :roll: Do pewnego momentu może i było ciekawie,ale jeżeli Ev opuszcza imprezę o 00.24 to nie wiem czy ciekawie to odpowiednie określenie, przynajmniej dla Ev
Albo jestem za stara, albo byłam za trzeźwa, albo nie łapię niektórych wypowiedzi...
Jedno co zdecydowanie było bardzo pozytywne to... kawa Kawę mają w herezji pyszną 8)

Ev

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2009-04-26 10:25

hehe ja jeszcze mialem afterka po afterku... Jakichs kibiców lecha spotkalem i ogolnie bylo zabawnie :D Dzieki za mile spedzony wieczor :)

Sic itur ad astra !

Dodano: 2009-04-26 10:44

A ja do domu wróciłem po 6 ;]. Miałem tak w czubie, że telefon domagał się numeru PUK, a na ręce miałem jakieś bazgroły na wzór numeru telefonu. Oby była pełnoletnia ;]

Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.

Dodano: 2009-04-26 11:17

Ev napisał(a):
albo byłam za trzeźwa, albo nie łapię niektórych wypowiedzi...
Jedno co zdecydowanie było bardzo pozytywne to... kawa Kawę mają w herezji pyszną 8)

Ev

Pewnie byłaś za trzeźwa a ci od tekstów zbyt pijani ale jedno jest pewne gorącą czekoladę mają lepszą niż kawę :wink:

forever alone immortal

Dodano: 2009-04-26 13:38

Do EV : Czyżby uraził Cię Diesel będąc w nastroju bardzo zalotno-podrywowym co imho dodało kolorytu imprezie? Bo przecież do mojego pierdolenia bez sensu po pijaku powinnaś już się przyzwyczaić <lol> :twisted: :twisted: :twisted:

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło